Kurven er tom

Nedenstående betingelser er gældende for alle leverancer og ordrer, medmindre der foreligger anden skriftlig aftale. Specielle betingelser fra købers side specificeret i dennes ordre er således ikke bindende for Lonet.dk med mindre, skriftlig accept fra vores side foreligger.

Bestilling

Ved bestilling vil der efterfølgende blive oprettet og tilsendt en ordre hvorpå fragtprisen vil fremgå. Vi opretholder ordren i 3 dage. Ønsker du at gennemføre bestillingen indbetal venligst beløbet inden de 3 dage. Bliver varen udsolgt inden betaling er sket, må yderligere leveringstid påregnes. Sker indbetaling ikke, og vi ikke hører fra dig, slettes ordren automatisk. Vi har valgt denne måde p.t., da vi får vare fra Tyskland hele tiden og skal gøre plads til nye vare. Du kan altid lave en ny bestilling, hvis det ønskes. Fragtpriserne varierer meget afhængig af, hvor i landet varen skal sendes til. Vi har valgt at holde priserne nede, og kunderne ikke skal betale ens (over)pris for fragt, som mange andre gør. Fragten varierer meget afhængig af, om der er en eller flere varer, og hvorhen det skal sendes. Dette er komplekst og vanskeligt at tilføre hjemmesiden, men vi arbejder på en løsning.

Ikke lagerførende produkter - vare hjemtaget på bestilling betales forud. Bestilling hos vores leverandør sker først, når betaling er registreret, eller andet er aftalt med os.

 

Betaling

Ved handel hos Lonet.dk betales vare forud ved bankoverførsel til vores konto inden afsendelse af varen. Ved selvafhentning kan betales kontant.

 

Ved finansiering via Resurs Bank - Hvis betaling er sket gennem Resurs Bank og købet fortrydes, annulleres aftalen vedr. finansiering ligeså.

Ved erhvervsleasing - Hvis betaling er sket gennem Leasingselskab og købet fortrydes, annulleres aftalen vedr. finansiering ligeså.

 

Levering

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage.

I tilfælde varen ikke er på lager, vil vi rette henvendelse om et ca. leveringstidspunkt.

Vi leverer oftest med lastvogn eller stor kassevogn. Ved en større vare er det vigtigt med fast underlag og at tilkørselsforholdene er gode.

Ved levering bedes du kontrollere at varens stand er i orden og intakt, samt at varen ikke er blevet beskadiget under transporten. Er der sket skade ved levering, bedes du hurtigst muligt kontakte os for reklamation og gerne indenfor 1-2 dage. Dette for at lette reklamationen og sandsynliggøre, at skaden er sket i forbindelse med fragten.

Levering af de helt store emner såsom 4 søjlet lift, kørebane sakselift samt lastvognslift, lastvognsdækapparat o.lign. kræver, at der ved ankomst med varen er gaffeltruck til rådighed ved aflæsning af lastbilen.

Lonet.dk kan om nødvendigt arrangere aflæsning med kran mod tillægsgebyr.

Levering generel:

Lonet.dk har fragtaftale af tungt gods med bl.a. Danske Fragtmænd

Når varen ankommer med fragtmanden, er det normalt, at man kvitterer for modtagelsen. Er der ingen til at kvittere vil vognmanden tage varen med retur på nærmeste fragtcentral. En genudkørsel af varerne koster således ny fragt, som så vil blive opkrævet.

Er der ingen til at modtage/kvittere for varerne, har vi mulighed for at tilføje fragtbrevet, at varerne må sættes uden kvittering/ansvar. Dette gøres kun med kundens accept. Ønskes dette er det vigtigt, vi bliver informeret herom, inden varen afsendes.
Har vi modtaget  indbetaling og ikke hørt nærmere vedr. levering,  sender vi varerne som normal (med kvittering for modtagelse)

Er leveringen ikke forberedt af kunden, således leveringen er mere tidskrævende end 5 minutter, forbeholder Lonet.dk sig retten til at måtte opkræve evt. tillægsgebyr, hvis dette bliver opkrævet hos Lonet.dk af Danske Fragtmænd.

Taksten hos Danske Fragtmænd er kr. 9,75 + moms pr. påbegyndt minut.

 

Reklamationsret

Lonet.dk giver efter købelovens bestemmelser 2 års reklamationsret for private forbruger og 1 års reklamationsret for erhverv efter købelovens bestemmelser. Reklamationsretten omfatter materiale- og fabrikationsfejl, som opstår ved normal brug. Reklamationsretten omfatter ikke fejl opstået ved skade, slitage, forkert betjening, dårlig vedligehold eller uautoriseret indgreb. Opdagede fejl skal reklameres indenfor rimelig tid, den er opdaget d.v.s. 1-2 uger. Varen returneres til os for reparation, ombytning eller krediteres efter aftale med os. Ved returnering i forbindelse med reklamationssager, kan vi i visse tilfælde og efter aftale godtgøre forsendelsesomkostninger indenfor rimelig omfang. Forsendelsen skal da være i forsvarlig indpakning/emballage. Hvis du, efter aftale med os, selv sørger for forsendelsen, er det vigtigt at få en kvittering på forsendelsen, så vi kan refundere fragtomkostningerne. Specielt bestilte varer tages ikke retur.

Viser det sig, at defekten ikke er omfattet garanti/reklamationsret, opkræves fragtomkostningerne hos dig.

Vare hjemtaget på bestilling er ikke omfattet af fortrydelsesretten og refunderes ikke, medmindre andet er skriftligt aftalt med os.

 

Vi modtager ikke pakker/vare pr. efterkrav, eller som er sendt uden omdeling

Forsendelsen sendes til:

 

Lonet.dk

Langagervej 4

6630 Rødding

 

Egen installation - gør det selv: 
Hvis du udfører "gør-det-selv" opgaver, påtager du dig rollen som "Installatør". D.v.s. at hvis der er fejl og mangler, er det "Installatøren", man skal kontakte for at udbedre disse. Er der fx et relæ eller en hydraulikpumpe, der skal skiftes "på garanti", henvender "Installatøren" sig til sin leverandør, som da skal modtage og levere "dele" eller nye komponenter. "Installatøren" vil montere de nye komponenter og returnerer de defekte dele tilbage til leverandøren. Denne serviceopgave honoreres ikke af leverandøren, men udføres normalt "pr. kulance" af "Installatøren". Eventuelle følgeomkostninger og følgeskader dækkes ikke af garanti og reklamationsret.

"Installatøren" = Dig selv
"leverandøren" = Lonet.dk

Vores montering - forudsætninger:

Korrekt montering af din nye lift er utrolig vigtig for udnyttelsen af liftens kapacitet. Det skaber stor tryghed i den daglige drift og minimerer service og reperationomkosningerne.

For at få størst muligt udnyttelse af servicemontørerne og for at udnytte arbejdstiden mest effektivt, bør følgende være opfyldt før monterinstidspunktet.

  1. Liftens placering skal være afklaret i overensstemmelse med arbejdstilsynets forskrifter (A.T anvisning 2.3.1.1. og 2.3.0.2)
  2. Liften skal placeres på et fast og bæredygtigt underlag i henhold til leverandørens montagevejledning.
  3. Opstillingsstedet skal være ryddet og have frie tilgangsforhold for servicemontørerne.
  4. Truck eller lignende hjælperedskaber skal ved behov være tilgængelig (ellers skal der senest dagen inden informeres herom).
  5. Der skal være hjælp til rådighed ved tunge løft
  6. El tilslutning skal udførøres af en autoriseret elinstallatør
  7. Ved gulvvarme, vandrør, kloakeringsrør eller andre skjulte installationer i gulvet, står køber selv for at arrangere, placering af liften, og Lonet.dk påtager sig ingen ansvar ved brud på skjulte installationer
  8. Ekstra arbejdstimer eller forgæves kørsel debiteres til alm. timepris. Ekstra arbejdstimer kan fremkomme hvis montage forudsætninger ikke er overholdt.
  9. Er montering givet som tilbud, er forudsætning for tilbuddet, at punkt 2, 3, 4 og 5 er opfyldt, samt at originalt standard monteringsdele kan bruges til monteringen. Såfremt der skal bruges andet ekstra ud over standard monteringsdele, eller montøren skal vente på andet som følge af uforudset hændelse, som montøren ikke kan gøres ansvarlig for og således ikke kan udføre monteringen som planlagt, vil dette blive ekstra faktureret. Ventetid over sammenlagt 15 minutter i løbet af hele monteringsopgaven som følge af ovenstående ikke er opfyldt faktureres ekstra pr. påbegyndt minut fordelt efter timetakst.

Efterspænding af ekspansionsbolte og løbende justering af wirer er ikke omfattet af garantien.

 

Manualer

Som udgangspunkt er manualler til vores produkter på engelsk og tysk. Vi arbejder løbende på oversættelse til dansk. Oversat manual tilsendes på mail (af hensyn til miljøet).

Brug og montering på TwinBusch kerneprodukter er vist på websiden med videofilm.

 

Fortrydelsesret

Lonet.dk giver altid 14 dages returret, som regnes fra den dag varen modtages. Fortrydes købet skal du rette henvendelse til os. Derefter kan du blot returnere i samme stand, som varen er modtaget. Fragtomkostninger refunderes ikke. Returnering sker for køber egen regning og risiko.

Monteres emnet af Lonet.dk anses købet som accepteret, og fortrydelsesretten bortfalder.

Er varens stand på nogen måde forringet, anser vi varen som brugt og tilbagebetaler kun varens handelsmæssige værdi. D.v.s. at vi tilbagebetaler kun en del af købsbeløbet. Er varens stand væsentlig forringet, refunderer vi ikke.

Vare hjemtaget på bestilling refunderes ikke.

 

 

Refundering

Når vi har modtaget varen og gennemgået standen, refunderer vi varens pris typisk indenfor ca 5-8 dage.

Inden varer refunderes skal vi kontaktes på tlf. +45 51 94 34 52 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forsendelsen sendes til:

 

Lonet.dk

Langagervej 4

6630 Rødding

 

Persondatapolitik

Vi bruger navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse til at kunne gennemføre en handel.

Vi videregiver kun oplysninger til tredje part, som vi har en fortrolighedsaftale med for at kunne finansiere eller sende varen.

 

 

//Empty space
Vores webside anvender cookies for at fungere på bedste vis. Cookies kan slåes fra i indstillingerne på webbrowseren. Der er dog risiko for, at nogle funktioner ikke kommer til at fungere korrekt.
Mere information Ok