Kurven er tom

Tilbehør til sakselift
Saxlift 3.0t - Mobil - Løftehøjde 1000 mm - TW S3-10E 17 799,00 DKK ekskl. moms22 248,75 DKK inkl. moms Vælg options
Sakselift 3.5t - Mobil - Løftehøjde 1000 mm - TW S3.5-10E 24 399,00 DKK ekskl. moms30 498,75 DKK inkl. moms Vælg options
Sakselift 3 t PROFI nedbyg. TW S3 - 18 U 28 999,00 DKK ekskl. moms36 248,75 DKK inkl. moms Vælg options
Sakselift 3 t PROFI 1870 mm - gulvmont. TW S3-19 30 999,00 DKK ekskl. moms38 748,75 DKK inkl. moms Vælg options
Sakselift 4.2 t nedbyg. TW SA-42U V2 88 999,00 DKK ekskl. moms111 248,75 DKK inkl. moms Vælg options
Sakselift 4 t Gulvmont. TW SA-40-V2 104 999,00 DKK ekskl. moms131 248,75 DKK inkl. moms Vælg options

Stort udvalg af sakselifte fra TwinBusch  

Hos Lonet.dk tilbyder vi et bredt udvalg af sakselift i god kvalitet af det tyske mærke TwinBusch. Om du søger en sakselift til knallert, motorcykel, bil eller stor varevogn, så kan du finde den hos os.

Sakselifte egner sig både til at fungere som klargøringslifte, lifte til dækservice, karosseriarbejde og meget mere. Hos Lonet.dk forhandler vi mange forskellige typer sakselifte. Både de mindre og mobile sakselifte der er velegnede til det kompakte autoværksted, der sætter pris på, at pladsen udnyttes optimalt, til de større gulvmonterede sakselifte eller lifte, der kan nedbygges i selve gulvet.

Mobile sakselifte

Søger du en sakselift, der nemt kan flyttes eller pakkes væk, har vi en glimrende model, der er optimal til blandt andet dækservice og karosseriarbejde og kan løfte op til 3 tons. Vores mobile sakselift kan desuden leveres med et mobilkit, der gør, at den nemt og hurtigt kan flyttes efter behov.

Gulvmonterede sakselifte

Vi har også modeller inden for sakselifte, der skal monteres på gulvet og er i stand til at løfte 3 til 4 tons. Vores gulvmonterede lifte har flade konstruktioner, som gør liftene perfekte til at håndtere lave biler og sportsvogne. Vi har under vores gulvmonterede sakselift flere lifttyper, der har kiphævesystem, som sørger for det kraftfulde løft. Også vores gulvmonterede sakselifte er af høj kvalitet og har en massive konstruktioner, som blandt andet er med til at sørge for den høje løftekapacitet.

Nedbyggede sakselifte

Hos Lonet.dk forhandler vi også sakselifte, der nedbygges i selve gulvet. Disse lifte er ligesom vores andre sakselifte egnede til flade køretøjer og sportsvogne samt til gennemgang og tjek af køretøjet. Vores nedbyggede sakselifte fås med kapacitet helt op til 4,2 tons, der kan anbefales til 4 hjulsudmåling op til kassebiler.

Under nedbyggede sakselifte har vi også en model, der er udstyret med vognoptag, der kan trækkes ud, så længere køretøjer kan hæves på liften.

Søger du en sakselift, der egner sig både til gulvmontering og nedbygning og med større løftekapacitet op til 5,5 tons, forhandler Lonet.dk også denne type. Denne type professionel sakselift egner sig især til store autocampere eller lange varevogne.

Uanset hvilken type sakselift, du foretrækker, så kan du finde en hos Lonet.dk.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er altid klar til at lave en god handel og hjælper gerne med finansiering.

 

 

//Empty space
Vores webside anvender cookies for at fungere på bedste vis. Cookies kan slåes fra i indstillingerne på webbrowseren. Der er dog risiko for, at nogle funktioner ikke kommer til at fungere korrekt.
Mere information Ok