Kurven er tom

Hos Lonet.dk leverer og monterer vi selvfølgelig også alle produkter, og giver selvfølgelig en grundig instruktion i betjening af dit nye produkt.

Lonet.dk udfører service og lovpligtig serviceeftersyn. Vores veluddannede servicemontører er altid klar til at yde den bedste service over for vore kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, på levering og montage eller få en fast serviceaftale hvor du ikke behøver spekulere på det lovpligtige eftersyn.

Montage forudsætninger:

Korrekt montering af din nye lift er utrolig vigtig for udnyttelsen af liftens kapacitet. Det skaber stor tryghed i den daglige drift og minimerer service og reperationomkosningerne.

For at få størst muligt udnyttelse af servicemontørerne og for at udnytte arbejdstiden mest effektivt, bør følgende være opfyldt før monterinstidspunktet.

  1. Liftens placering skal være afklaret i overensstemmelse med arbejdstilsynets forskrifter (A.T anvisning 2.3.1.1. og 2.3.0.2)
  2. Liften skal placeres på et fast og bæredygtigt underlag i henhold til leverandørens montagevejledning.
  3. Opstillingsstedet skal være ryddet og have frie tilgangsforhold for servicemontørerne.
  4. Truck eller lignende hjælperedskaber skal ved behov være tilgængelig (ellers skal der senest dagen inden informeres herom).
  5. Der skal være hjælp til rådighed ved tunge løft
  6. El tilslutning skal udførøres af en autoriseret elinstallatør
  7. Ved gulvvarme, vandrør, kloakeringsrør eller andre skjulte installationer i gulvet, står køber selv for at arrangere, placering af liften, og Lonet.dk påtager sig ingen ansvar ved brud på skjulte installationer
  8. Ekstra arbejdstimer eller forgæves kørsel debiteres til alm. timepris. Ekstra arbejdstimer kan fremkomme hvis montage forudsætninger ikke er overholdt,

Efterspænding af ekspansionsbolte og løbende justering af wirer er ikke omfattet af garantien.

//Empty space
Vores webside anvender cookies for at fungere på bedste vis. Cookies kan slåes fra i indstillingerne på webbrowseren. Der er dog risiko for, at nogle funktioner ikke kommer til at fungere korrekt.
Mere information Ok